Winterschoenen voor Lenne

Ja, ze zijn al binnen! Superblij ben ik er mee, met de winterschoenen die ik voor Lenne kocht. Ik koos ze alleen uit, zonder dat Lenne erbij was en zonder papa B. Wel stuurde ik een foto via WhatsApp met de vraag of hij ze mooi vond, kwestie van zeker te zijn.

p1060915

De aankoop van de schoenen gebeurde op zaterdag 17 september, de voorlaatste dag van de Oude Schoenen – actie bij Brantano. 2 keer per jaar kan je daar je oude schoenen gaan inruilen voor kortingsbonnen. Per oud paar krijg je een kortingsbon van €12,5 en per €50 euro mag je 1 bon inleveren. Dat betekent dat je zowaar 25% directe korting krijgt op de nieuwe collectie! Geef maar toe dat dit een mooie korting is en het dus echt de moeite is om deze actie af te wachten vooraleer je schoenen koopt.

Lenne’s nieuwe schoenen zijn er allebei van het merk KicKers. Puur toeval, maar ik vond ze prachtig en daar gaat het om, toch? Ook weet ik wel dat KicKers een goed merk is als het aankomt op kinderschoenen en dat is toch ook iets waar ik rekening mee hou.

Het eerste paar zijn donkerblauwe, stoere, maar toch ook meisjesachtige sneakers. Ik denk toch dat het sneakers zijn, want wat mij betreft vind ik ze er toch wel sportief uitzien. De schoenen hebben donkerblauwe veters met zilveren glitterdraad ertussen geweven, een strik aan de zijkant en een laquéblauwe neus.

p1060918

Wat ik ook fijn vind is dat de zool aan de tip van de schoen wat verder komt, zodat, als Lenne besluit om op haar knieën te kruipen, de tip niet onmiddellijk beschadigd is. Het zou toch echt irritant zijn mocht je elke keer die veters moeten open- en dichtdoen toch? Wel, dat hoeft helemaal niet, want aan de binnenkant van de schoen is gewoon een rits. Handig!

p1060925

Naast gewone schoenen, wou ik ook graag een paar laarzen voor Lenne en dat zijn deze geworden. Camelkleur & flosjkes aan de zijkant. Simpel, maar echt wel tof. Ook bij deze komt de zool wat verder aan de neus. Hoera voor extra bescherming!

p1060927

p1060929

Beide paren zijn ook voorzien van een stevige zool en dat vind ik een pluspunt. Ik haat het echt wanneer ik voor mezelf een paar schoenen koop en ik onmiddellijk de schoenen moet binnenbrengen bij de schoenmaker om er een antislipzool te laten opzetten. Deze hebben zo te zien / voelen wel een stevige rubberen zool. Qua maat ging ik voor een 21. Lenne draagt momenteel maat 20 (en daar heeft ze nog wat plaats in), maar voor de winter leek het mij beter om maat 21 te nemen. Er moet tenslotte nog een kous in aangedaan worden ook.

p1060935

& dan de prijzen? Voor de blauwe sneakers betaalde ik €99,95 en voor de camelkleurige laarsjes €79,95. Best wel duur dus! Ik had nog zo’n 20 euro tekort om 4 kortingsbonnen af te geven, dus kocht ik voor mezelf nog sokken, die had ik toch nodig. In totaal betaalde ik (dankzij de kortingsbonnen) “maar” €151,80 in plaats van €201,80.

Zo, een flinke hap uit het budget waren deze, maar Lenne kan nu weer verder wat schoenen betreft. Hopelijk doet ze heel de winter met maatje 21! Want anders… Dan kopen we wel weer nieuwe, haha!

Heb jij al winterschoenen gekocht? Voor jezelf of voor de kids?

Kirsten X

 

 

5 thoughts on “Winterschoenen voor Lenne

Plaats een reactie