Een midweek weg

Als je dit leest, is het alweer onze laatste dag in Nederland en hebben we hoogst waarschijnlijk enorm veel spijt dat ons mini-reisje erop zit. Afgelopen maandag zijn we namelijk vertrokken voor een midweek vakantie, samen met mijn ouders en ik moet zeggen dat we er op voorhand heel erg naar uitgekeken hebben.

needabreak

 

Bron

Het was écht tijd voor vakantie. Gewoon even rust en niet thuis zijn en dus ook thuis geen verantwoordelijkheden moeten opnemen op vlak van huishouden en dergelijke. We wilden heel graag dit jaar nog even weg, want uiteindelijk zijn we deze zomer slechts 5 dagen op reis geweest, namelijk onze mini-huwelijksreis naar Lissabon en dit was dan nog zonder Lenne. Omdat we toch enorm graag met haar nog iets wilden doen, besloten we een bungalow te huren in zo’n vakantiepark. Toen we dat vertelden aan mijn ouders, waren zij onmiddellijk enthousiast om ook mee te gaan en zo geschiedde het dat we zochten welke week we dit wilden gaan doen en wat de bestemming zou worden.

We wilden heel erg graag een vakantiedomein met een subtropisch zwembad dat enorm gericht is op kinderen en we wilden liever eens iets anders dan de Belgische kust. Nederland is dan altijd het tweede dat in ons opkomt en dat werd het ook. We kozen er het vakantiepark De Lommerbergen uit, gelegen in Reuver. Mijn man en ik zijn daar ooit al eens geweest en het park was ons toen heel erg goed bevallen. Hij herinnerde zich ook dat daar een fantastisch waterparadijs aan was, dus dat hebben we even bekeken en het was effectief zo dat dit enorm kindgericht was. Ook is er een kinderboerderij en een binnenspeeltuin, nog een dikke plus dus! Alles voor Lenne uiteraard!

landaldelommerbergen

Bron

2 slaapkamers

Het enige wat niet echt voor Lenne is, is het feit dat er maar 2 slaapkamers zijn. Eén voor ons (mijn man en mezelf) en één voor mijn ouders. Waar we Lenne juist gaan laten slapen, weten we nog niet. Misschien bij ons op de kamer, misschien in de leefruimte, … Geen idee, dat gaan we moeten bekijken. De reden waarom er maar 2 kamers zijn, is omdat we geboekt hebben met de Hema-bon en het was met die bon niet mogelijk om een grotere bungalow (met 3 kamers dus) te boeken. Op dat vlak ben ik dus enorm benieuwd hoe dat gaat gaan. Stiekem hoop ik dat we haar bed ergens in een hoekje van de leefruimte kunnen zetten, zodat ze niet bij ons op de kamer moet slapen omdat ik niet wil dat ze daar aan gewend raakt.

De plannen?

Wat onze plannen op voorhand waren, kan ik je nu vertellen (ik schrijf deze blogpost namelijk op 17/12). Het verslag achteraf, daar zal je nog even moeten op wachten. Zwemmen en het park verder ontdekken staat uiteraard op de planning, alsook een bezoekje aan Maastricht met een etentje bij Gauchos. Het bezoek van Maastricht staat gepland voor woensdag, omdat het dan namelijk avondshopping is in de stad. Alhoewel ik niet zeker ben of we van de avondshopping veel gaan kunnen doen met Lenne, maar dat zien we dan wel weer. Verder wilden we heel graag de outlet in Roermond eens bezoeken. Meer gepland hebben we eigenlijk nog niet gedaan. Het is de bedoeling dat het nog een beetje spontaan blijft ook hé!

Zalig

Wat ik nu wel al weet is dat het ons enorm deugd zal gedaan hebben om eens weg te zijn en ik hoop dat je dat binnenkort in mijn verslag op de blog ook zal zien. En ik hoop enorm hard dat Lenne het ook naar haar zin zal gehad hebben. Als Lenne gelukkig is, ben ik het namelijk ook.

Ga jij soms op vakantie naar een bungalowpark? Wat zijn jouw criteria bij het uitzoeken van een vakantiepark?

Kirsten X

 

 

4 thoughts on “Een midweek weg

  1. Pingback: ByPictures #20 Kerstmuts, kerstmarkt & workshops | My Mummy Tale

  2. Pingback: Een midweek weg – Het verslag achteraf | My Mummy Tale

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s