Sintcadeaus #2

11 november was het Lenne’s tweede Sint-Maarten. Vorig jaar kon je al lezen welke cadeaus ze allemaal kreeg & ook dit jaar lijst ik het weer op. Ik kan je al zeggen dat het een heleboel was, maar hier bij ons is de Sint echt puur verwennerij & draait het niet om schoencadeautjes. Het is 1 dag en alle cadeautjes die de Sint brengt, staan ook klaar op die dag.

Ik heb gewoon van alles wat de Sint gebracht heeft (op speelgoedvlak), foto’s gemaakt, die je hieronder kan zien. Kledij heb ik niet gefotografeerd & ook het snoepgoed niet. Qua kledij kreeg Lenne een winterjas, 2 broeken, 1 gilet, 3 shirts en een blouse.

Waarschuwing: het lijstje met foto’s is erg lang, dus niet schrikken!

Uilenknuffel van Woody met bijpassende handdoek en washandje

Het uiltje moet nu elke avond mee in bed. Lenne vindt hem fantastisch! Heel erg tof eraan is trouwens dat het wit van de ogen ook oplicht in het donker.

p1070641

Winkeltje en accessoires voor de winkel

p1070712

Lenne kreeg heel wat leuke accessoires voor haar winkeltje, waaronder bijvoorbeeld allerlei brood, maar ook Pringles-chips. Ook onderstaande set kreeg ze cadeau.

p1070628

Kuisset

p1070631

Kleurboeken en puzzels

p1070629

p1070710

p1070630

Leesboeken

3 boekjes kreeg Lenne van de Sint. De review van het boekje Kijk eens. Hoe ik slaap! staat al online, de andere 2 volgen nog…

p1070627

Baby Born en buggy van Baby Born

De pop is echt al een succes geweest en is inmiddels al vervangen. Voor de buggy is ze nog net wat te klein (in lengte dan), maar binnenkort komt dat helemaal slim.

p1070711

Rijgspel

Hiervoor is Lenne nog wat klein, maar we kunnen al maar beginnen oefenen met kralen rijgen zeker? :)

p1070707

Eindelijk zijn we aan het einde gekomen van de lijst foto’s! Zoals je ziet is Lenne echt enorm verwend met de Sint en eigenlijk beseft ze het nog niet eens ten volle wat het allemaal inhoudt wat het betekent als de Sint komt. Hou er wel rekening mee dat deze cadeautjes niet allemaal thuis stonden, maar dat de Sint op zo’n 7 verschillende plaatsen geweest is. Achteraf bekeken had ik het misschien thuis wat kleinschaliger moeten aanpakken en haar niet zo moeten verwennen, maar we doen de kerstcadeautjes wel een stuk beperkter om te compenseren, haha!

Wat bracht de Sint bij jouw kind(eren)?

Kirsten X

 

Advertenties

5 thoughts on “Sintcadeaus #2

  1. Amai zoveel! De bumba puzzel hebben wij ook en is een succes. En hier is er een keukentje in plaats van een winkeltje maar dat is een echte topper (kind magneet). Ieder kind dat op bezoek komt wordt daar onmiddellijk naartoe gezogen. Maar omdat Juliette al zoveel heeft (we kopen ook vaak tweedehands) bracht de Sint hier maar 2 pakjes: een Play-Doh taartjes bak ding en wat reserve potjes plasticine. Zeker een aanrader wanneer Lenne 3 is en je inspiratie zoekt voor een kado.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s