Wat ik niet deed tijdens mijn zwangerschap

Mijn zwangerschap… Als ik er nu op terugkijk is die echt voorbij gevlogen en zijn er heel wat zaken die ik anders zou gaan doen, mocht ik ooit nog eens zwanger zijn. Ik heb er spijt van, spijt dat ik die dingen niet gedaan heb en jaloers wanneer ik het bij anderen zie. Het is nu te laat, maar toch. Ik blik even terug op de dingen die ik niet deed toen ik zwanger was van Lenne.

Buikfoto’s

Ik denk dat ik in totaal 2 keer buikfoto’s gemaakt heb. Eén keer een paar selfies met de smartphone in de spiegel in de gang & één keer echt buikfoto’s, die achteraf gezien helemaal niet mooi zijn en ook nooit in één of ander fotoboek zullen gepubliceerd worden. Mocht ik ooit terug zwanger zijn, dan zou ik echt graag elke 2 weken een paar mooie buikfoto’s te maken / laten maken.

IMG_0083

Fotoshoot

Als ik fotoshoots van zwangere vriendinnen zie, dan denk ik: tgoh, dat heb ik niet. Ik heb zo geen leuke foto’s van toen ik zwanger was. Geen individuele foto’s, maar ook geen foto’s met mijn man. Zo’n fotoshoot zou ik dus wel de volgende keer willen doen, mocht ik terug zwanger zijn. Het lijkt mij een supermooie herinnering aan een zwangerschap. Nu zou Lenne uiteraard ook een deel uitmaken van de fotoshoot en dat lijkt me ook wel fijn.

Dagboek bijhouden

Een zwangerschapsdagboek heb ik totaal niet bijgehouden tijdens mijn zwangerschap. Geen leuk naslagwerk in de kast te vinden hier, jammer genoeg! Van mijn schoonmoeder had ik nochtans een boek gekregen waarin ik week per week kon gaan opschrijven hoe ik me voelde en wat er gebeurde, maar ik heb er de tijd niet voor genomen.

p1070676

p1070677

Inspiratie zoeken voor de babykamer

Echt zo inspiratie gezocht en de leuke webshops uitgepluisd voor Lenne’s babykamer heb ik niet. En als ik soms roomtours van babykamers bekijk, denk ik altijd: Wauw, zo leuk en zo Pinterest-proof! Helemaal niet wat Lenne’s kamertje nu is (al is ze ook wel tof hoor!). Bij Lenne is het wat meer een rommeltje en staat het allemaal wat door elkaar. Er is een thema, maar dat is niet helemaal doorgetrokken qua kleuren en inrichting. Bij een tweede kindje (als dat er ooit komt), zou ik graag wat meer hiermee bezig zijn en echt opzoekingen doen op dat vlak.

Wellicht heb ik nu spijt van bovenstaande zaken omdat ik er gewoon mee bezig ben dankzij de blog. Ik hou me veel meer bezig met die thema’s en zie zoveel mooie resultaten op andere blogs dat ik er stiekem een beetje jaloers op ben. Mocht de blog er niet geweest zijn, zou ik wellicht niet zoveel spijt hebben op deze vlakken en er veel minder bij stilstaan. Geen idee trouwens waarom ik bijvoorbeeld het dagboek niet bijgehouden heb, want dat lag gewoon in de kast.

Heb jij spijt van bepaalde dingen die je niet deed tijdens je zwangerschap?

Kirsten X

 

 

Advertenties

6 thoughts on “Wat ik niet deed tijdens mijn zwangerschap

  1. Ook hier weinig buikfoto’s van de eerste en toen zei ik ook dat ik dat bij een volgende zwangerschap beter zou doen. Helaas kan ik zeggen dat ik nu hoogzwanger nog geen enkele foto heb … Tja goede voornemens hé. Maar ik heb deze keer wel een idee/thema voor de inrichting van de kamer. En een heel to do lijstje hiervoor waarvan er nog maar weinig dingen aangevinkt zijn, maar ja dromen mag hé

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s