Eetdagboek #8

Check vandaag mijn avondeten van afgelopen week in dit eetdagboekje!

Maandag

Boterhammen met 2 scrambled eggs. Ik deed er trouwens ajuin & tomaat onder. Onverwacht niet echt gekookt omdat mijn man ’s middags al warm had gegeten. Nadien at ik nog 1 sneetje brood (van de 3 die je op foto ziet) met americain preparé.

Dinsdag

Een receptje van Geregeld Goesting: Tagliatelle met bladspinazie en zalm geblust met limoen. Deze foto deelde ik trouwens eerder al op mijn Instagram.

Woensdag

Indische lamscurry met rijst. Een receptje van Weight Watchers.

Donderdag

Spaghetti bolognaise.

Vrijdag 

Rauwkost met brood & een garnaalkroket. Daarna volgde er nog een kaaskroket hoor ;)

Zaterdag 

Aardappel & pompoen geroosterd in de oven & kipfilet. De kipfilet deelde ik met Lenne.

Zondag

Koude schotel bij de schoonouders. Ziehier het gehele assortiment waaruit we konden kiezen ;)

Vind je het nog altijd leuk om mijn eetdagboek te bekijken? Laat het zeker even weten!

Hoe gevarieerd eet jij?

Kirsten X

2 thoughts on “Eetdagboek #8

Plaats een reactie