Check vandaag mijn avondeten van afgelopen week in dit eetdagboekje!
Maandag
Boterhammen met 2 scrambled eggs. Ik deed er trouwens ajuin & tomaat onder. Onverwacht niet echt gekookt omdat mijn man ’s middags al warm had gegeten. Nadien at ik nog 1 sneetje brood (van de 3 die je op foto ziet) met americain preparé.
Dinsdag
Een receptje van Geregeld Goesting: Tagliatelle met bladspinazie en zalm geblust met limoen. Deze foto deelde ik trouwens eerder al op mijn Instagram.
Woensdag
Indische lamscurry met rijst. Een receptje van Weight Watchers.
Donderdag
Spaghetti bolognaise.
Vrijdag
Rauwkost met brood & een garnaalkroket. Daarna volgde er nog een kaaskroket hoor ;)
Zaterdag
Aardappel & pompoen geroosterd in de oven & kipfilet. De kipfilet deelde ik met Lenne.
Zondag
Koude schotel bij de schoonouders. Ziehier het gehele assortiment waaruit we konden kiezen ;)
Vind je het nog altijd leuk om mijn eetdagboek te bekijken? Laat het zeker even weten!
Hoe gevarieerd eet jij?
Kirsten X
Ziet er allemaal lekker uit!!
Wij eten meestal op het werk… niet het meest gezonde maar wel het gemakkelijkste ;-)
LikeLike
Dat is inderdaad gemakkelijk, maar mijn man kan niet op het werk eten & ik kook eigenlijk liever zelf 😁
LikeLike