Lenne’s privacy en mijn blog

Deze blog is er voor mij en voor jullie, mijn lezers. Hij is er omdat ik dat wil, omdat ik het leuk vind om mijn ervaringen te delen en omdat het iets is wat ik later kan teruglezen ter herinnering aan mijn leven.

Lenne heeft er niet voor gekozen om een bloggende mama te hebben. Daarom heb ik ook besloten dat op deze blog geen foto’s meer van Lenne zullen verschijnen waarop ze herkenbaar is en dat dit ook op Instagram, Twitter en Facebook niet meer het geval zal zijn. Ik heb er aardig wat gedeeld in het begin, maar je hebt misschien al gemerkt dat ik ermee opgehouden ben. Je zal nu enkel nog foto’s te zien krijgen waarop Lenne van achteren of van de zijkant te zien is of waarbij ik haar onherkenbaar heb gemaakt (lees: zeer onprofessioneel een hartje op haar gezicht heb geplakt via Paint). De oude foto’s waarop Lenne wel herkenbaar is, blijven gewoon staan, maar geen nieuwe meer.

img_30171

Ik zeg hiermee niet dat ik het afkeur dat andere mama’s de keuze maken om dit wel te doen. Integendeel, ik begrijp het maar al te goed, want ik zou ook de neiging hebben om haar te tonen. Mijn hoofd zegt dat het de juiste beslissing is om haar foto’s niet publiekelijk te verspreiden.

Ik vind het zeer jammer dat mijn foto’s hierdoor anders zijn en dat ik een outfit bijvoorbeeld maar gedeeltelijk zal kunnen tonen omdat ik Lenne niet in beeld wil brengen, maar het zij zo. Het is een beslissing die ik genomen heb, samen met papa B. en waar ik volledig achter sta.

Hoe ga jij om met de privacy van je kind(eren) op internet? Begrijp je mijn beslissing?

Kirsten X

6 thoughts on “Lenne’s privacy en mijn blog

  1. Heel begrijpelijk – zo doe ik het ook.
    Ik vind het aan de ene kant super jammer, want als trotse mama wil ik natuurlijk alles delen, maar toch hebben wij de keuze gemaakt om haar gezichtje niet te delen.

    Like

    • Ja, ik snap het. Bij mij is het ook zo. Ik ben trots en wil haar echt graag aan mijn lezers tonen, maar langs de andere kant vind ik het goed dat we ervoor gekozen hebben het niet te doen. Heb het al gezien dat het bij jou ook zo is :)

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s