Sintcadeaus #1

Omdat het Lenne haar eerste Sint was, wou ik graag iets kopen waar ze lang geniet zou van hebben. Moeilijk, want wat koop je dan?

Deze foto kon je al op Instagram zien: chocolade, mandarijnen, speculoos, speelgoed & een decoratie-element voor op Lenne haar kamer.

Bij The Grasshopper in hartje Brussel vond ik deze mini-carrousel. Heel erg leuk als decoratie voor op haar kamer! De carrousel is opwindbaar en draait dan en maakt muziek. Nu kan ze er enkel nog maar naar kijken, maar later zal ze hem ook zelf kunnen opwinden. Ik denk dat dit echt iets is waar ze nog heel wat jaren plezier aan zal beleven.

P1040810

Qua echt speelgoed was het een speeltje om met een zuignap op haar eetstoel te bevestigen van B-kids & het Kiekeboe Boerderij speeltje van Vtech.

P1040811

Bij moeke bracht de Sint een prachtige muts, sjaal en wanten van Strass en bij oma was hij naar de bank geweest om de spaarrekening van Lenne te sponsoren, alsook stond er een knuffeltje van Bumba op haar te wachten. De muts, sjaal en wanten zocht ik samen met moeke uit. Ik vind ze heel erg mooi! De muts heeft van die schattige duivelsoortjes.

P1040799

Van meter Nienke kreeg Lenne deze interactieve puppy van Vtech en gepersonaliseerde Zwitsal-productjes (bewaren die handel!).

P1040806

P1040807

Van meter Skye kreeg ze een broekje & 2 erg leuke shirts met lange mouw van Benetton.

Wat kreeg jouw kind van de Sint of wat staat er op zijn/haar verlanglijstje voor Sinterklaas? 

Kirsten X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s